Hedda Mae: Tre numre jeg hører på repeat

Foto: Alvin Santos (Pressebillede)

Er du ligesom os nysgerrig på, hvad din yndlingsartist selv går og lytter til? Så tjek denne artikelserie ud, hvor vi spørger danske og udenlandske artister om, hvad de i øjeblikket hører på repeat.

Det norske talent Hedda Mae laver 90’er-inspireret tyggegymmipop med en vanvittig energi og en stærk personlighed, som vi er faldet pladask for herinde på redaktionen. Hendes seneste single “Mr. Big Mouth” er inspireret af Free Britney-bevægelsen og emmer af en nostalgisk popvibe og en charmerende attitude. De musikalske og æstetiske 90’er-referencer er taget helt vejen, hvilket understreger Hedda Maes selvsikre kompromisløshed, der har resulteret i en virkelig catchy og groovy pop-banger, som du kan lytte til på Spotify lige her. Hedda Mae er på mange måder sin helt egen og en virkelig spændende musiker, og vi har derfor spurgt hende, hvilke sange hun især lytter til lige for tiden.

Silk Sonic – “Skate”

At Anderson .Paak og Bruno Mars skulle lave en duo sammen, opfylder alle de drømme, jeg nogensinde har haft. Det er to artister, som jeg har været allermest inspireret af gennem årene, og de sange, som de har udgivet gennem Silk Sonic, er nøjagtig det, jeg håbede på. Selvom der skal meget til for at overgå “Leave The Door Open”, så er den retro og lækre vibe i sangen “Skate” nok til, at den roterer i mine playlister.

Remi Wolf – “Disco Man”

Først og fremmest: sikke en rå kvinde og sikke en stemme! Jeg er generelt stor fan af let og legende musik, og Remi Wolf besidder en legesyghed og en naturlig coolness, som jeg ser meget op til. “Disco Man” er ganske enkelt en BOP.

Still Woozy – “That’s Life”

Jeg er lidt sent til festen, men jeg opdagede for nyligt Still Woozy, og det er længe siden, at jeg har added så mange sange fra en artist til mine playlister. Hans sange er en chill blanding af bedroom pop og indiepop, og jeg elsker det. Han udgav for nyligt sangen “That’s Life”, som desuden også er med på hans nye album If This Isn’t Nice, I Don’t Know What Is. Jeg vil også gerne fremhæve “Habits”. Bangers only.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com