fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 34

Foto: UNG-SKAB // Fanny Alba (Pressebillede)

Så er vi igen klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra upcoming R&B-pop til mørk electro under åben himmel. Vi har udvalgt fem interessante oplevelser, som du kan læse mere om herunder.

100Blaa præsenterer: UNG-SKAB + Karl Meyer

Hvornår: 25. august
Hvor: Byhaven Pumpehuset

Det nye københavnerbaserede pladeselskab og management 100Blaa præsenterer onsdag aften to af selskabets artister på Pumpehusets udendørsscene Byhaven. Til eventet kan du både opleve den unge R&B-duo UNG-SKAB, der allerede har opnået en relativ stor streaming-succes, og den dansk/svenske popartist Karl Meyer, som blandt andet har været i rotation på svensk radio. Med andre ord bliver det en blød R&B-aften med musikalske indslag, der vil passe perfekt til din kolde fyraftensøl i aftensolen.

jane (+ support: UNA-LUGA)

Hvornår: 26. august
Hvor: RUST

Københavnerduoen jane spiller intet mindre end deres debutkoncert på spilledestedet RUST torsdag aften. Duoen laver genreeksperimenterende indiepop med selvterapeutiske tekster om ung kærlighed og hjertesorger, og vi glæder os meget til at opleve dem live. De har desuden annonceret den mystiske stoner-pop-artist UNA-LUGA som support act, så meget tyder på, at det bliver en helt særlig aften.

When Saints Go Machine

Hvornår: 27. august
Hvor: Plænen, Tivoli

Vi har fornyligt lavet en guide til, hvilke tre artister du skal tjekke ud, hvis du er er fan af de danske electropoppere When Saints Go Machine. På fredag har du dog mulighed for at opleve den helt ægte vare, når trioen indtræder Tivolis store scene på Plænen med deres mørke og synthdrevne elektroniske musik. Vi er fuldstændig sikre på, at du ikke vil fortryde et splitsekund, hvis du tager ind og ser When Saints Go Machine under åben sommeraftenhimmel i den legendariske københavnske forlystelsespark.

Lydfest

Hvornår: 28. august
Hvor: MantziusLive

Den nordsjællandske endagsfestival Lydfest i Birkerød har lagt op til en unik aften med spritnye og hyperaktuelle acts fra det danske vækstlag. Arrangementet foregår på spillestedet MantziusLive, hvor du blandt andet kan opleve navne som den hårdtslående hip hop-kvartet Høker og KarriereKanonen-finalisten veiles. Endagsfestivalen, der desuden er arrangeret af frivillige ildsjæle, er et vaskeægte bevis på, at du ikke behøver at befinde dig i Indre By for at opleve spændende, ny og højaktuel musik fra vækstlaget, men at der eksisterer et hav af interessante kulturoplevelser uden for København K.

OXY Magazines Queer Festival

Hvornår: 28. august
Hvor: Amager Bio

På lørdag kan du opleve tre virkelig stærke queer artister i Amager Bio. Eventet er arrangeret af webmagasinet OXY, der har inviteret henholdsvis DIY-punkerne girlcrush, den nordjyske electroproducer O/RIOH og Danmarks normkritiske dragtivist Mizz Privileze. Der er lagt op til en både festlig og kvalitetsbevidst aften, og vi anbefaler derfor stærkt, at du tager et smut til Amager på lørdag.

Gå heller ikke glip af:
Freja Kirk – 24. august, RUST
PDH Music Garden Party – 24. august, Byhaven Pumpehuset
GAFFA på Græs – 27.-28. august, Herslev Bryghus
Violence x Alto Aria – 27. august, Menue

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com