fbpx

Lad dig forføre af CHILI og T. Williams nye single “Drive Thru Lover”

Foto: CHILI // Daniel Bjerregård

Sangerinde og sangskriver CHILI leverer i samarbejde med rapperen T. Williams et forførende pop-R&B nummer, der passer perfekt til festplaylisten.


Hvis du mangler det perfekte nummer at gå til weekend på, er det nok CHILI og T. Williams nye single “Drive Thru Lover”. Da vi hørte det første gang fik vi en næsten (nøgleordet her er næsten) uimodståelig lyst til at lave den bedste model-walk op og ned ad vores kontor. Singlen er en afslappet blanding mellem pop og R&B med et groove, der nærmest er skabt til at give et ekstra skud ‘coolness’ til fredagsplaylisten, eller til at cruise i den dyre bil. Og netop dét er pointen: nummeret lyder luksuriøst og dyrt.
Med en behagelig veksling mellem snare- og stortromme samt synthesizer-akkorderne der laver et subtilt lift i omkvædet er det svært ikke at, som T. Williams siger i nummeret: >>slow down for a minute, feel the vibe<<. Gæsterapper T. Williams leverer nemlig en performance, der rammer det helt perfekte niveau af tilbagelænethed. Derudover komplimenterer hans lettere grynede stemme både nummeret og CHILIs silkebløde sangstemme.

CHILI leverer omkvædet med en attitude, der blankt konstaterer, at hun kender sit værd og forventer intet mindre end det, mens hun synger >>I ain’t just another drive thru lover // so you go find yourself another PlayBoy cover<<.
Hvis du også gerne vil øve dig på din bedste model-walk, kan du høre nummeret på Spotify.

Tags:
,
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com