fbpx

Landevejshungrende Minds annoncerer vanvittig arenatour

Foto: Simon Birk (Pressebillede)

The Minds of 99 er kendte for deres legendariske og storladne rockshows, der allerede i starten af 2022 kan opleves på nogle af landets allerstørste scener.

Om blot 11 dage spiller det danske rockband The Minds of 99 i landets nationalarena Parken, hvilket i sig selv er en historisk bedrift. Den udsolgte stadionkoncert har nu været udskudt i hele 2 år, men løber omsider af stablen, og mange ville nok tænke, at man ikke kan opnå noget større som dansksproget artist. Nu er der så bare lige det, at The Minds of 99 ikke er et hvilket som helst band, men derimod et act, der på mindeværdig vis bliver ved med at tænke stort, overgå sig selv og holde sig aktuelle.

Okay, hvordan topper man så lige en udsolgt stadionkoncert i Parken? Man følger selvfølgelig op med en omfattende arenatour rundt i hele landet. En tourné, der bliver bandets største nogensinde, og som inkluderer nogle af landets største scener. Nåede du ikke at få billetter til Parken, eller er du bosat for langt fra København, så har du altså nu muligheden for at opleve det legendariske rockband.

The Minds of 99 er et band, der lever og ånder for livemusikken, og pandemien har derfor haft store konsekvenser. Forsanger Niels Brandt udtaler følgende om motivationen for arenatouren:

– Vi har som band været vant til at spille utrolig meget alle de år vi har eksisteret. Nu har vi ikke spillet i 2 år! Vi savner vores publikum helt sindssygt meget. Det er live vores musik lever allermest og det er dér sangene for alvor giver mening. Udover det så skal livemusikken som helhed i gang igen og det vil vi fanme gerne med til. Vi savner landevejen utroligt meget.

“Infinity Action Tour” kommer rundt i hele landet. Tjek datoer og byer ud herunder:

Fredag 21. januar: Arena Næstved, Næstved
Lørdag 22. januar: Jyske Bank Arena, Odense
Torsdag 27. januar: Jyske Bank Boxen, Herning
Fredag 28. januar: Royal Arena, København
Torsdag 3. februar: Gigantium, Aalborg
Fredag 4. februar: Ceres Arena, Århus

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com