fbpx

Lea Kampmann inviterer dig ind i sin ensomhed i ny musikvideo

Foto: Alda Mohr Eyðunardóttir & Vár Samuelsen (Pressebillede)

Som smagsprøve på sit kommende debutalbum har Lea Kampmann udgivet den nye single “Ghost” med dertilhørende musikvideo.

Færøske Lea Kampmann udgav for nyligt den fængende altpop-single “Ghost”, der med sin ømme vokal og storladne instrumentalisering føles virkelig drømmende, og sangen er netop blevet født ud af en drøm eller rettere et mareridt. Kampmann fortæller om inspirationen bag sangen:

– Jeg havde en drøm, hvor jeg døde og mine pårørende fandt mit lig, men jeg var stadig der i rummet som et spøgelse. Og jeg så dem se mig være død, og jeg prøvede at skrige til dem, jeg prøvede at række ud efter dem og fortælle dem, at jeg stadig var her, men de kunne ikke høre mig og de kunne ikke se mig. Jeg følte mig mere ensom end nogensinde.

Nummerets budskab følges til dørs med en dyster musikvideo fra instruktøren Vár Samuelsen, der skildrer Lea Kampmann alene på en strand i mørke, hvor farverne er så dæmpede, at videoen næsten er i sort/hvid. Hun træder varsomt ind og ud af mørket, mens hun udforsker sine nye omgivelser og virker i løbet af videoen mere og mere desperat efter at finde en slags mening. Som musikken når sit klimaks, bliver videoen mere surrealistisk.

Med sin musikvideo er “Ghost” ment som en forsmag på den færøske sanger og sangskrivers kommende debutalbum If I Ever Made You Cry, I’m Sorry. Der er store forventninger til albummet, da Lea Kampmann allerede har vist, at hun formår at udforme et overordnet musikalsk værk med debut-EP’en Common Blue, der gjorde at Kampmann vandt ‘årets artist’ til Faroese Music Awards.

Du kan se musikvideoen og høre sangen her.

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com