fbpx

Smukfest 2022 annoncerer to navne og åbner for salg af billetter

Foto: Johannes Lovund (Pressebillede)

To internationale navne fra programmet i 2021 har allerede meldt sig klar til Smukfest 2022.

Til alles misfornøjelse blev Smukfest 2021 aflyst, hvilket især var dårligt nyt for fans af deres stjernespækkede program. Der er dog ingen grund til at sørge alt for meget, for to af navnene fra plakaten i 2021 har allerede meldt sig klar til at indtage Bøgescenen næste sommer. Det drejer sig om den norske hitmager Kygo og det britiske animationsband Gorillaz.

Kygo er en DJ, der har toppet hitlisterne det seneste årti med sit helt eget take på EDM-genren. Med sine svævende og storladne numre, der stadig holder en hastig og tung danserytme, er der garanti for den helt store fest, når nordmanden kommer til Danmark i 2022. Udover dette er der også godt nyt for fans af rockmusikken, når det tilbagelænede alt-rockband Gorillaz vender snuden mod det danske land. Bandet, der oftest repræsenteres af tegnefilmsfigurer, har opnået kultstatus blandt musikelskere verden rundt og kan uden tvivl samle et enormt publikum til deres koncert på Smukfest i 2022. Udover disse to navne er 80’ernes popikon Lionel Richie også på plakaten.

Da langt de fleste gæster til den aflyste festival i 2021 valgte at beholde deres billetter til næste sommer, er der et utroligt begrænset billetsalg for næste års festival. Salget af disse begrænsede billetter åbnes op allerede i morgen den 31. august for gæster, der er skrevet op på ventelisten.

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com