fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 32

Foto: Liberty x M.I.L.K. // Emil Monty Freddie (Pressebillede)

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

Tobias Rahim feat. andreas odbjerg – “STOR MAND”

Tobias Rahim udkom sidste år med sit debutalbum og har nu udgivet en energisk sommersingle i selskab med andreas odbjerg. Samarbejdet mellem Tobias Rahim og andreas odbjerg har åbnet op for et sommernummer med masser af slagkraft, nemlig “STOR MAND”, som meget specifikt er inspireret af det århusianske natteliv. Tobias Rahim beskriver selv sangen som euforisk, men han anser den hverken som for dyb eller for overfladisk. “STOR MAND” er i hvert fald spækket med gode sommervibes og fører sig frem med et energisk og catchy omkvæd, som du ikke kan undgå at blive lidt glad i låget af at høre.

UNG-SKAB – “Du Vil Ik Se (Føler Den Ikke)

Duoen UNG-SKAB har udgivet “Du Vil Ik Se (Føler Den Ikke)” som en sidste teaser inden udgivelsen af deres kommende debut EP. Nummeret er co-produceret i samarbejde med københavnerduoen FRAADS og har en tilbagelænet RnB-vibe med tunge trommer og fremtrædende vokaler. Med deres nye single lægger de op til festlige sensommeraftener her i midt august, hvor du blandt andet kan opleve dem live i Pumpehuset Byhaven den 25. august.

Liberty feat. M.I.L.K. – “Playing in the Sun”

Sanger Mattias Kolstrup, som er manden bag Liberty, har slået sig sammen med M.I.L.K. på dette melankolske sommersingle, der handler om at længes efter at dase på stranden – hvilket måske har været endnu mere tiltrængt i disse coronatider. Nummeret “Playing in the Sun” har en blød, men rocket vibe, hvor vi hører den fængende elektriske guitar spille i baggrunden af det rolige trommebeat. På trods af at nummeret folder sig ud i et roligt tempo, der kan virke melankolsk, sætter “Playing in the Sun” en optimistisk stemning for dagen.

Ellers tilføjet:
Anna Sofia – “Freaking Me Out”
carrie white – “Good Enough”
Chelsea Cutler – “You Can Have It”
DJ Seinfeld feat. Stella Explorer – “She Loves Me”
Downtown July – “Du’ jo glad”
flora cash – “we used to laugh / 9 to 9”
GAYLE – “abcdefu”
Høker – “James Dean”
Iris Gold – “Girl Pick Up Your Drum”
Jessica Wilde – “Daylight”
Jungle – “Can’t Stop The Stars”
Kintar feat. Freja Kirk – “End Emotions”

Loose Buttons – “Window Seat (Freak You Out”
Lydmor feat. Faustix – “Emma Spins (FAUSTIX Remix)”
Magdalena Bay – “Secrets (Your Fire)”
Nápoles – “Give It Up”
Oscar Lang – “Take Time Out”
PinkPantheress – “Just for me”
Sam Austins feat. Sir Chloe – “JOY FOR YOUTH”
St Jasper – “Driveway”
Still Woozy – “Woof”
Velour – “Inden Det For Sent”

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com