fbpx

Elektrotrioen Farveblind ude med heftig single “Amber”

Foto: Flemming Bo Jensen (Pressebillede)

Den elektroniske trio har smidt endnu en bragende single på gaden. Denne gang er det den beattunge “Amber”.

Farveblind gør sig gang på gang bemærket med deres farvestrålende musik, hvor tung bas og vilde technobeats regerer i et uovertruffent elektronisk univers. “Amber” byder på et trancesættende og dystopisk nummer, som virkelig formår at demonstrere trioens kreative tilgang til musikproduktion. Deres ambient lydside får virkelig lov at fylde og opbygge sig på det nye nummer, hvor vokal er fuldstændig udeladt.

Det er ikke uden grund, at Farveblind har opnået stor anerkendelse på den danske elektroniske musikscene blandt andet med den ambitiøse EP Mayhem, som gruppen udgav tidligere på året. Musikken er ofte overvældende, hidsig og kaotisk samtidig med, at den er energisk og stemningsfuld – og her er den nye single altså heller ingen undtagelse.

Hør Farveblinds “Amber” lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com