fbpx

Endnu 10 navne tilføjet til by:Larm 2021 – herunder to danske artister

Foto: Springer // PR (Pressebillede)

Den norske branchefestival forstætter med at offentliggøre ny musik til årets største begivenhed i Oslo. Dagens annoncering byder både på futuristisk R&B og melodisk metalcore.

Det er ingen hemmelighed, at vi på redaktionen bliver begejstrede hver gang, at by:Larm festivalen annoncerer danske artister til årets program. Denne gang kan du først og fremmest glæde dig til danske Springer, der producerer storslået og eksperimenterende ultrapopmusik. Bag scenenavnet finder du Jakob Emil Pedersen, der blandt andet er kendt fra undergrundsbandet Gäy. Hans musik er energisk og tekster fuld af attitude, så vi forventer uden tvivl en festlig performance fra hans side. Den anden danske artist, der netop er blevet annonceret, er metaltrioen Kollapse. Hvis vi bliver i samme genrekategori, finder vi norske Fixation, som er en splinterny progressiv metalcore act fra Oslo. Gruppen laver melodisk metalmusik, hvor de inkorporerer elementer fra moderne metalcore med rock og post-metal.
Derudover kan du også møde engelske Tyson, der laver sjælfuld og reflekterende R&B-musik, som har et futuristisk twist.

Der er efterhånden få uger til at by:Larm løber af stablen mellem den 30. september og den 2. oktober og programmet ser mere end lovende ud!

De øvrige annonceringer er:
Alice Boman
Chris Abolade & Amaro
Ghøstkid
Markus Krunegard
Myra Granberg
Tuomo Väänänen

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com