fbpx

FORPREMIERE: Elektrorock-kvartetten Isogenic ude med intens livesession

Foto: Mathias Berner Andersen (Pressebillede)

I morgen smider elektrorock-gruppen Isogenic deres debutsingle “I Include You” på gaden – i den forbindelse har kvartetten valgt at dele en nærværende livesession af den nye single, som du allerede nu kan se eksklusivt lige her.

Den 12. november udkommer den nye elektrorock-gruppe Isogenic med deres debut EP Diffraction, og som en teaser for den kommende udgivelse har kvartetten lavet en livesession med deres debutsingle “I Include You”. Den danske gruppe producerer atmosfæriske og melodiøse numre, hvor det organiske møder det syntetiske i et voluminøst lydbillede. Isogenics nærværende sangskrivning afsøger den menneskelige psyke og griber fat i emner som undertrykkelse, seksuel drift og længsel.

Deres debutsingle “I Include You” omhandler de forskellige følelser forbundet med angst. Frustration og vrede sættes overfor frygt og indadvendthed i et dynamisk og kontrastfuldt nummer. Livesessionen er optaget på Værftshallerne i Helsingør af fotograf Theis Nielsen og instruktør Azadeh Ghavamrad, hvor gruppen løfter sløret for en indlevende og skrøbelig performance. Om livesessionen fortæller Iisogenics frontmand Emil Lundbak:

Live session-formatet er mit absolutte yndlings-format, da det lader seeren komme helt tæt på musikerne, men samtidig rummer den soniske kvalitet fra studie-indspilningen. Med denne session var målet at lade det storladne aspekt af musikken blive afspejlet i det gigantiske skibsværft, men stadig filme og producere det, så nærværet og intensiteten var tydelig. Da bandet fokuserer meget på live-delen af vores virke, er vi glade for at videoen formår at vise dén særlige musikalske energi og intensitet, som netop VI har sammen.

Se forpremieren på livesessionen til “I Include You” i videoen herunder.

Tags:
,
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com