fbpx

Ginne Marker udgiver rolig single

Foto: Grit Sanders (Pressebillede)

Den folksy jazzkomponist og -sangerinde har udgivet singlen “Titans” som en forsmag på sit kommende album.

Den danske singer/songwriter Ginne Marker udgav i dag singlen “Titans”. Sangen er ment som en forsmag på den prisbelønnede jazzkomponists kommende album ULTERIA, der følger op på succesen fra det første album For Seasons To Come. Udover det kommende album har man muligheden for at opleve Ginne Marker i egen person, når hun skyder sin Danmarksturné igang den tredje november. “Titans” er en rolig folk-sang med jazzede elementer, der kredser om en dæmpet rytmeguitar og som komplimenteres af Markers rolige og præcise vokalpræstation. Selv udtaler hun om sangen:

Sangen handler om at være lavet af stjernestøv. Tanken om at det er derfor, der er nogen eller noget, man er mere tiltrukket af end andet – en kosmisk kraft, man ikke selv er herre over. Man er lavet af de samme stjerner, og man har mødtes mange gange før, da man var en anden del af universet

Du kan høre “Titans” på Spotify her.

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com