fbpx

GRETA – SPOT Festval 2021

Foto: Karina Waliczek (pressebillede)
Venue: Rytmisk Sal
Dato: Fredag den 17. september 2021

GRETA og hendes musik strålede som en funklende stjernehimmel på SPOT festival.

GRETA – SPOT Festval 2021
5 / 5 Reviewer
Rating5

Endnu engang var et forventningsfuldt publikum mødt op for at få forkælet øregangen med lækker musik, og der var de heldige, for GRETA leverede varen. Da bassen begynder at pumpe i brystet på første nummer kan jeg mærke, at det ville blive godt. GRETA indtager scenen med fuldt fokus, inderlig levering og tæt kontakt med publikum.

GRETAs stemme flettede sig sammen med de perlende toner fra synthesizeren, og kombineret med den pumpende bas og drivkraftige trommer var der rig mulighed for at hver enkelt person i publikum kunne fordybe sig og danse til de lækre rytmer. Der var god stemning blandt publikum såvel som på scenen, hvor GRETA og hendes korsangerinde var perfekt synkroniseret både vokalt og med deres indøvede koreografi.

Den helt ubegribeligt fantastiske sang “Hydrogen” bød på både fællessang og GRETA med en solo på hofteorgel (keytar). Der fornemmedes gennem hele koncerten en tæt forbindelse mellem GRETA og publikum, og den forbindelse forsvandt ikke før GRETA forlod scenen. Koncerten udviklede sig fra det velkendte skønne discopop produktioner til decideret disco rave dansefest, hvor man glemte tid og sted. Koncerten var en kæmpe forløsning på en rigtig fin festival, GRETA tilbød muligheden for at overgive sig til musikken og bare danse, og publikum tog glædeligt imod.

GRETAs seneste single “Forever We’ll Be Dancing” bød endnu en gang på fede mooves og fællessang. Hvis der, mod alt forventning, skulle være nogen til koncerten der ikke i forvejen var overbevist om, hvor fantastisk GRETA og hendes musik er, så tør jeg godt gætte på, at ingen var i tvivl efter den præstation. Det var en fuldstændigt sindssygt god koncert, der endte med at publikum chantede “Forever We’ll Be Dancing” mens GRETA og band forlod scenen til lyden af publikums hyldest – du må for alt i verdenen ikke snyde dig selv for at opleve GRETA live.

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com