fbpx

Holly Humberstone spiller eksklusiv koncert i Danmark

Foto: Phoebe Fox (Pressebillede)

Britiske artist Holly Humberstone overrasker med en eksklusiv koncert i det danske land allerede i oktober – og der er få billetter sat til salg!

Holly Humberstone er en af de mest lovende stjerneskud på den internationale indierock-scene, og hun har allerede oplevet kæmpe anerkendelse med flere millioner streams på blandt andet Spotify. Senest har hun udgivet singlen “Scarlett”, som er en teaser for hendes kommende EP The Walls Are Way Too Thin, der udkommer den 5. november.

Nu besøger den alternative indierock-artist Danmark, når hun spiller på Hotel Cecil i København den 20. oktober. Koncerten har nærmest været hemmeligholdt, og det er måske fordi, at der er meget få billetter til den hypede Holly Humberstones besøg.
Det bliver en intim koncertoplevelse, der kommer til at foregå i andre rammer, end den unge kunstner ellers optræder i. Holly Humberstone skal nemlig optræde solo på både vokal og instrumenter.

Hvis du er ligeså begejstrede for indierock-talentet, som vi er, så skynd dig ind og køb en billet til koncerten på Hotel Cecil.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com