fbpx

Nordiske Hits // Uge 35

Foto: Jærv // Anna Kabana (Pressebillede)

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Jærv – “Er Det Uendeligheden”

Ekskærestebandet Jærv er ude med pop/rock-singlen “Er Det Uendeligheden”. Duoen, der består af sanger/sangskriver Amanda Glindvad og producer/sangskriver Mathias Smidt, udgav tilbage i 2019 deres anmelderroste debutalbum Kriger, der cementerede deres plads på den dansksprogede synthpop-scene. Nu står de snart klar med dobbeltalbummet Skud, som er et resultat af ekskæresternes musikalske boble under coronanedlukningen, og om ser dagens lys til oktober. Singlen “Er Det Uendeligheden” er dog allerede ude nu, og den har selvfølgelig fået en velfortjent plads på vores liste over ugens mest spændende nordiske udgivelser.

Emma Elisabeth – “Tray Full Of Ash”

Svenske Emma Elisabeth laver 70’er-inspireret indiemusik med en solid sangskrivning og en god sjat nordisk melankoli. Den talentfulde singer/songwriter har alleredet høstet international opmærksomhed, der blandt har ført hende til den anerkende festival SXSW i Austin, Texas. Hendes nyeste single “Tray Full Of Ash” lyder lidt som en dejlig blanding af Beach House og Patti Smith, hvilket er en kombination, der fungerer helt vildt godt. Nummerets dynamik bygges langsomt op og kulminerer til sidst med blide synthflader, drømmende guitarfigurer og et smukt omkvæd, der sætter sig fast.

Kristofer Greczula – “Change It”

Kristofer Greczula er et svensk popstjerneskud, der laver særdeles catchy synthpop. Hans nyeste single “Change It” lyder både moderne og retro, og det storladne omkvæd sender tankerne hen mod blandt andre Robyn, uden at det fremstår som en kopi. Opløftende, forfriskende og powerfuldt synger han om at turde kaste sig ud i store livsomvæltninger og træffe store beslutninger for at præge sit liv i en ønsket retning. “Change It” er både poppet, rocket, særdeles funky, og så oser nummeret af radiopotentiale. Derfor har vi selvfølgelig placeret den unge svensker på ugens udgave af Nordiske Hits.

Ellers tilføjet:

Amalie Thørholm – “Sikkert Fundament”
Andreas Moe – “You to Me”
Angående Mig – “POLYFILLA AF LIGEGYLDIGHED”
ANNÆLIX – “Bølger & Sand”
Blæst – “Ego”
Camilla Munck – “Blessed Be”
Carl Knast & Guldlokk – “Computerfejl”
Emilie Hollow – “Healed”
Enilora – “Confetti”
Faunea – “Castle of Mine”
Go Go Berlin – “See the Light”
GRETA – “Forever We’ll Be Dancing”
Jomi Massage – “JaNejMåske”
Lea Kampmann – “Ghost”
Liberty – “Troye Sivan”
lil cat – “red blues”
Nima – “Plataeu”
PRISMA – Villains of the Night”
Sigrid – “Burning Bridges”
siné – “2GOOD2U”
Velvet Volume – “In The End”
WIDE – “Easy Love”

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com