fbpx

Post-punk trioen Dlina Volny udgiver cinematisk musikvideo

Foto: PR (Pressebillede)

Den nye post-punk trio er ude med en historiefortællende musikvideo til deres nye single “TOMORROW”.

Den post-punkede trio Dlina Volny er baseret i Minsk og kommer fra Hviderusland. Derfor er det ikke særlig overraskende, at trioen er et ukendt band i det danske musiklandskab. Dog har trioen gjort sig bemærket på redaktionen med deres fortolkning af dark-wave genren, hvor vintage synthesizere, post-punkede basslinjer og deres brug af motoriske rytmer danner rammen for deres særegne lydbillede.

Dlina Volny har udgivet en cinematisk og nærmest kortfilmisk musikvideo til den elektroniske og dystre single “TOMORROW”. Med udgivelsen følger en annoncering af deres kommende album Dazed, som udkommer den 5. november. Hvis du er til alternativ post-punk bør du følge med i udviklingen af denne nye act, og i mellemtiden kan du i hvert fald se den musikvideon til Dlina Volnys “TOMORROW” lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com