Ugens Uimodståelige // Uge 37

Foto: Panamah // Jacob Skaaning (Pressebillede)

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

Panamah – “Glemt Igen”

Den københavnske electronica-gruppe Panamah har været fast inventar på den danske musikscene i en længere årrække, hvor de især brød igennem med nummeret “Børn Af Natten” fra 2013. I dag udkommer gruppen med den dansable single “Glemt Igen”, hvor de har inviteret saxofonist Benjamin Koppel og bassist Jakob Christensen med i studiet. “Glemt Igen” handler om de mennesker, der glider ind og ud af ens liv. Med sin elektroniske lydflade og saxofonens lækre toner har singlen en fantastisk 90’er-æstetik over sig, og derfor fortjener Panamahs catchy single en plads på vores fredagsplayliste.

BBYBITES – ”Pleaser”

Den talentfulde artist BBYBITES fusionerer sin attitudefulde rap med hendes forførende sangstemme. Hendes populære singleudgivelser har gjort BBYBITES til en dansk artist, som helt klart er værd at holde øje med. På hendes nye single “Pleaser” belyser den unge kunstner problematikken i at være en pleaser og skulle bryde med det mønster. Det gør hun gennem et boblende popnummer, der føres frem af en sikker vokal og et gennemtrængende bas-beat. Singlen er en forsmag på BBYBITEs kommende EP under samme navn, og den passer perfekt til en festlig fredag aften og har derfor fået en velfortjent plads som en af vores favoritter på vores Ugens Uimodståelige playliste.

Nicklas Sahl – ”Stand Out Be Special”

Nicklas Sahl er ude med et forhåbningsfuldt nummer, der sætter fokus på det forventningspres, som han mærker er stærkt tilstede i hans generation, hvor usikkerheden, angsten og stressen vokser mellem unge mennesker. Singlen “Stand Out Be Special” ledes af den spændingsfyldte akustiske guitar, der bygger op til et storladent omkvæd. Det er et følsomt og forhåbningsfuldt popnummer med et budskab, som Nicklas Sahl understreger med sin dybfølte vokal. “Stand Out Be Special” er et relaterbart nummer, som taler til en generation af unge, som fortjener en dejlig weekend, og derfor har vi tilføjet singlen til vores playliste denne fredag.

Ellers tilføjet:
Augustine – ”Fragrance”
Beaden – ”Wondering”
Blitzkrig – ”Pis & Papir”
Emilie Adams – ”Silky Silence”
Foxes – ”Sister Ray”
FRUM – ”Tumbled”
GENTS – ”little liar”
Goss – ”Ocean”
Høker – ”Storskærm”
Jung – ”Forfra Forbundet”
Joyce – ”Lev Beskidt”
Lasse Matthiessen – ”Dancing With Air”
Lil Nas X feat. Doja Cat – ”SCOOP”
MAISE – ”Skubber Dig Væk”
Maximillian – ”Letters”
Metteson – ”Under Your Shirt”
rosi – “White Light”
Saveus – ”Church Full of Bad Men”
Sivas feat. Lord Siva – ”Push it to the limit”
St. Vincent – ”The Nowhere Inn”
USSEL X Roselil – ”OPAD”
Zueva – ”don’t have a clue”

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com