fbpx

Verdensomspændende indieband overrasker med ny single og albumannoncering

Foto: Rosie Matheson (Pressebillede)

Den populære indiegruppe alt-J har løftet sløret for deres fjerde studiealbum, The Dream, og har i samme omgang udgivet singlen “U&ME” med en tilhørende musikvideo.

“U&ME” er første singleudspil fra alt-J siden 2017, der ellers er en gruppe, som har rigtig mange hits liggende på diverse streamingtjenester. Den britiske indierock-gruppe blev dannet tilbage i 2007, hvor de igennem årene har vundet stor popularitet på numre som “Breezeblocks” og “Left Hand Free”. Det kommende album er inspireret af den såkaldte “True Crime”-genre og forskellige Hollywood fortællinger, hvor alt-J inkorporerer deres egne personlige historier.

Deres nye single er et tilbagelænet, feel-good nummer, som har en rigtig festivalsvibe over sig. Gruppen beskriver selv nummeret som et af deres mest ærlige udgivelser til dato, og det handler om fællesskab, gode stunder med sine bedste venner og følelsen af, at intet kunne være bedre end det er lige nu.

Musikvideoen afspejler den her følelse og er sammensat af forskellige filmklip, både af gruppen selv og gamle filmscener.

Du kan se musikvideoen til “U&ME” lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com