fbpx

Emil Duvier ude med afrikansk-inspireret single “Selfish People”

Foto: Aleksandra Machnicka (Pressebillede)

Danske Emil Duvier udgiver snart sit andet album, To Change Directions Midair, som er skrevet i forbindelse med en rejse til Etiopien og Zimbabwe. Han har nu løftet sløret for singlen “Selfish People”.

I modsætning til hans forrige singlerelease “To Change Directions Midair” op til det kommende album, udgiver sanger og sangskriver Emil Duvier nu en noget mere tilbagelænet single. På samme måde som resten af albummet, er “Selfish People” inspireret af Duviers både øjenåbnende og halsbrækkende tur til Afrika. Singlen er et roligt folknummer, hvor vi kan høre den afrikanske inspiration i den livlige rytme, der ligger som en vedvarende bund gennem nummeret. Emil Duviers skrøbelige vokal akkompagneres af en tilbagelænet guitar og de opbyggende klaverakkorder, der melder sin ankomst skiftevis undervejs i den blide komposition.

Albummet udformes i mødet mellem den nordiske og den afrikanske musiktradition, og mod slutningen af november udgiver den omrejsende musiker sit andet album, der på finurlig vis udgives fysisk i form af en naturvin med en tilhørende downloadkode – dog kommer du også til at kunne finde hans album på din musikstreamingtjeneste.

I mellemtiden kan du høre “Selfish People” på Spotify lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com