fbpx

Her kan du opleve danske Aksglæde i et nærværende liveshow

Foto: (PR)

Med sin dansksprogede popmusik har Aksglæde sunget sig ind i hjerterne på den danske befolkning. Nu annoncerer han et brag af en koncert til næste forår.

Sidste år albumdebuterede Aksglæde med den velmodtagne Ting Ændrer Sig, og med udsigten til en albumefterløber annoncerer han nu koncert på Store Vega den 9. marts 2022. Bag soloprojektet står Jacob Aksglæde, der beskriver sin poppede musik som “digte, du kan danse til”. Og der bliver uden tvivl budt op til dans, når den populære kunstner indtager scenen på Vega. Aksglæde har nemlig fået sig et overvældende live-ry, hvor hans lyriske popperler fylder hele salen med et euforisk publikum.

Om den kommende koncert fortæller Aksglæde:

– Min kommende tour hedder ”All In”, for jeg kommer netop til at gå all in på koncerterne. Jeg præsenterer helt nye sange fra min kommende plade, som er i et alternativt lydunivers med tekster, der handler om at gå all in på livet. Vi har hævet barren, og jeg har også sammensat det allerbedste band. Og udover de nye, spiller vi selvfølgelig alle mine gamle sange. Det bliver en dansefest – og jeg glæder mig helt vildt!

Billetsalget starter i dag og noget kunne godt tyde på, at du skal skynde dig at få fat i en billet. Hvis du slet ikke kan vente på at komme til et brag af en festlig koncert til foråret, kan du i ventetiden læse vores anmelders rosende ord fra Aksglædes koncert på SPOT Festival i år.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com