fbpx

ICEKIIDs nye single er en musikalsk ‘pytknap’

Foto: PR

Den nye single “Bagateller” er en tilbagelænet påmindelse om ikke at stresse for meget over de små ting.

Stjerneskuds-rapperen ICEKIID udgav i fredags nummeret “Bagateller”. Som navnet antyder, er sangen en påmindelse til sig selv om ikke at bekymre sig for meget over de små ting, men i stedet huske at fokusere på de vigtige ting. Nummeret passer perfekt ind i ICEKIIDs katalog af groovy afrobeat, og som altid er omkvædet så fængende, at det er svært ikke at sidde og synge med i toget hjem, selvom folk kigger mærkeligt. Og netop det at skille sig ud fra mængden er også temaet for andet vers, hvor ICEKIID fortæller, hvordan han ikke kan være som alle andre, og at han egentlig heller ikke har et behov for det.

Den unge kunstners tekster er altid fyldt med diverse referencer og det lader til, at vi nu er nået hele vejen til Lene Kaaberbøls populære fantasyfortælling, hvor ICEKIID siger >>Hun tror, hun kan læse mig ligesom Skammerens Datter, men mit liv er manuskript og du kender forfatteren<<. Med et fængende beat og humoristiske punchlines er nummeret opløftende og letfordøjelig, men det er på ingen måde tomme kalorier, der serveres.

Du kan høre “Bagateller” på Spotify her.

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com