fbpx

Lo-fi trioen Carrie White ude med ny single og musikvideo

Foto: PR (Pressebillede)

Københavnerbaserede Carrie White er ude med andensinglen “Paint My Nails” i forbindelse med deres kommende EP cariette4ever. Til singlen medfølger en cool musikvideo.

Carrie White producerer musik i grænselandet mellem det voldelige og brutale og det fine og ømme. Deres lydbillede er sammensat i et støjende popunivers, hvor trioens forkærlighed for 90’erne og 00’ernes musikalske tendenser bryder igennem overfladen. Teksterne udviser en ægthed og ærlighed, som leveres af frontperson Carmen Tynells poppede vokal.

“Paint My Nails” handler om følelsen af, at ens partner ikke har tid, og singlen er altså ikke ude på at romantisere idéen om det perfekte parforhold. I stedet griber Carrie White fat i de små hverdagselementer, som berører os og vores relationer. På “Paint My Nails” rækkes fuckfingeren til den fraværende partner, mens det tunge beat ligger faretruende i baggrunden af Tynell, der synger:
// I paint my nails when I’m bored, you know where to find me //

Musikvideoen til “Paint My Nails” er inspireret af en nostalgisk 00’er-æstetik, hvor Carmen Tynell fremviser sin coolness på tennisbanerne omringet af hendes tilbagelænede og delvist dansende crew.

Lyt til “Paint My Nails” på Spotify lige her eller se den tilhørende musikvideo her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com