fbpx

NorthSide klar med de første navne til næste års festival

Foto: Nick Cave // Gosha Rubchinskiy (pressebillede)

Næste års NorthSide Festival løber af stablen i juni 2022, og de første 15 navne annonceres i dag.

Lige som man er begyndt at skimte mod næste sommers festivaller, kan NorthSide nu løfte sløret for de første bookinger til næste års program. Blandt de internationale hovednavnene finder man for eksempel Nick Cave, Lewis Capaldi og Disclosure, men flere store danske stjerner såsom Suspekt, Kashmir og Mew gæster dog også festivalen. I programmet finder man også den danske pop-darling Jada, mens Tessa tager direkte fra Blæstegnen ud på NorthSides nye festivalplads Eskelunden, mens vores norske naboer repræsenteres af girl in red.

Du kan se dagens annonceringer her:
Clara
Coco O.
Disclosure
Drew Sycamore
girl in red
Hans Philip
Jada
Kashmir
Lewis Capaldi
Mew
Nick Cave & The Bad Seeds
Princess Nokia
Suspekt
Tessa
Undertekst

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com