fbpx

Ny dansk endagsfestival hylder den blomstrende hiphopkultur

Foto: Josie Amadonna // Noemi Kapusy (Pressebillede)

DRÅBEN FESTIVAL løber af stablen til december i både København og Aarhus, hvor nogle af landets mest spændende hiphop-artister pryder musikprogrammet.

Den nylancerede hiphop-festival DRÅBEN FESTIVAL er sat i værk af GAFFA og den unge musikplatform DRÅBEN, der er gået sammen for at præsentere nye spirrende hiphop-artister. Endagsfestivalen løber af stablen den 4. december i København på Copenhagen Distillery og den 18. december på Godsbanden i Aarhus, og det solide musikprogram lægger op til nogle virkelig stærke koncertoplevelser.

Blandt de annoncerede navne kan man eksempelvis finde hypede Josie Amadonna, der med kække, lyriske linjer og en smittende selvtillid er et af de mest interessante acts på den danske hiphop-scene. Vi havde tidligere på året fornøjelsen af at opleve hende til KarrieKanonen Finale 2021, hvor hun leverede en charmerende og højenenergisk performance i DR Byen, der godt kunne tyde på, at hun går en stor fremtid i møde.

Derudover kan du også opleve Benny Jamz, Carl Knast, Michael Williams og Yo Johnny, der alle er annonceret både i København og Aarhus.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com