fbpx

Phlake lander ny popsingle “Vendetta” og opgør med sit gamle jeg

Foto: Dennis Morton (Pressebillede)

Det er altid med stor forventningsglæde, når popduoen Phlake slipper ny musik. “Vendetta” er første single fra hitmagerne i år.

De anmelderroste musikere i Phlake behøver ingen introduktion efter, at de tog Danmark med storm i 2016 med pophitsene “Pregnant” og “Angel Zoo”. Efter tre stærke albumudgivelser, massevis af hits og ikke mindst udsolgte koncerter er duoen klar til at påbegynde et nyt musikalsk kapitel. “Vendetta” handler om transformationer, og hvordan mennesker kan komme til at skulle tage stilling til sig selv og sit gamle jeg. Nummeret har den velkendte poplyd, som vi kender den fra deres tidligere udgivelser, hvor et lækkert beat og en fængende melodi er i højsædet.

Forsanger Mads Bo fortæller følgende om den nye single:

For mig er “Vendetta” en sang, der handler om stress og selvbedrag i usund og farlig forening. Den handler om, hvor opslidende det er at være i et konstant opgør med sig selv; hvem man har været, hvem man er – og især også hvem man gerne vil være.

Hør “Vendetta” på Spotify lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com