fbpx

Popduoen Dusin ude med mest ærlige single til dato

Foto: Daniel Nissen Lauritsen (Pressebillede)

Danske Dusin har netop udgivet deres fjerde og sidste singleudgivelse i år. Der er tale om den ærlige og overvældende catchy single “Snakker Ikke Om Følelser”.

Dusin har længe forkælet os med deres lækre elektroniske popmusik og skarpsindige, dansksprogede sangtekster. Deres nye single “Snakker Ikke Om Følelser” rammer direkte i vores alles pophjerter, hvor det personlige og ærlige tekstunivers omsvøbes i en ekstremt iørefaldende popmelodi. Produktionen er skåret ind til benet, hvor de tilbagelænede vers overtages af et omkvæd, som vil hænge fast resten af dagen allerede efter første lyt.

 Sanger Jesper Nohrstedts fortæller om singlen:

– Da vi havde lavet sangen, blev jeg faktisk pisse frustreret – hvorfor fanden skal jeg have det dårligt for at lave god musik? Sådan følte jeg det. Men ikke desto mindre stod sangen også som et outlet for mange af de frustrationer, jeg har siddet inde med – frustrationerover mig selv. Udover det er jeg vildt glad for sangen, og det er klart den af vores sange, hvor jeg har haft aller mest på hjertet.

Du kan opleve den dynamiske duo live, når de drager på jubilæumstour i København, Aarhus og Odense i næste uge. I mellemtiden kan du lytte til den iørefaldende single “Snakker Ikke Om Følelser” på Spotify lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com