fbpx

PREMIERE: OS TO udsender sitrende, akustisk livesession

Foto: Julie Montauk (Pressebillede)

Duoen OS TO slænger sig på sofaen i en intens livesession i det legendariske Black Tornado Studio på Refshaleøen. Se den eksklusive premiere lige her!

Det er en intens og skrøbelig setting, som OS TO præsenterer i deres nye livesession, hvor duoen performer deres anden single “mellem seng og bord og dør”. Med deres dansksprogede nordiske popmusik har de skåret produktionen helt ind til benet, hvor det blot er Camillas silkebløde vokal og Johan på elektrisk guitar, der driver nummeret frem i en intim fremstilling. Tempoet er langsomt og guitartonerne drømmende, mens Camilla synger lytteren ind i et atmosfærisk og uformelt rum.

Deres single “mellem seng og bord og dør” udkom i midten af oktober og er altså bare den anden udgivelse fra den danske duo. Om valget af at performe en livesession i Black Tornado Studio fortæller sangerinde Camilla:

– Det her sted, er så rart. Når jeg har en rolig dag, du ved sådan en dag, hvor der ikke er nogen forventninger, hvor der ikke skal ske noget, hvor det måske støvregner lidt, så kører jeg altid ud på Reffen. Jeg hører Jeff Buckley og drikker kaffe nede ved vandet. Der er luft og vand og smukke bygninger. Reffen er det rareste sted i hele byen. Og jeg håber virkelig ikke de ødelægger det hele herude i fremtiden.

Se premieren på den akustiske livesession fra OS TO herunder:

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com