fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 43

Foto: Mall Girl // Jansen Records (PR)

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

Mekdes – “Greedy”

I dag har den energiske soul artist Mekdes udgivet den groovy single “Greedy”. Nummeret fører sig frem på et lækkert beat med en fængende R&B-poppet melodi – men mest central står sangerindens altid indlevende vokal. Danske Mekdes har for længst slået sine rødder fast i det musikalske landskab, og med sin internationale lyd har hun også efterhånden gjort sig bemærket i de skandinaviske nabolande. Hendes nye single er endnu et stilrent og udtryksfyldt nummer, som ikke kan undgå at få en plads på vores liste over ugens bedste singleudgivelser.

Mall Girl – “Bubbly Cool Drink”

Norske Mall Girl slipper i dag deres første single i forbindelse med deres kommende debutalbum Superstar. “Bubbly Cool Drink” er et poprocket nummer med en sprælsk energi, som giver et friskt pust til den nordiske musikscene. Indtil nu har kvartetten smidt en bunke af stærke singleudspil på gaden, som vi på redaktionen har været stærkt begejstret for. Deres nye single er absolut ingen undtagelse, hvor den melodiske guitar og den tunge bas skaber kontraster i det på en og samme tid lyse og hidsige poprock nummer.

AYA MAI – “You’re Still Good”

Den danske popartist AYA MAI laver bombastisk popmusik med et internationalt udsyn. Hun har blot to singler i baggagen forud for den nyeste “You’re Still Good”, som til trods for sit livlige udtryk har et personligt og skrøbeligt budskab. Nummeret handler om de ambivalente følelser, som AYA MAI har oplevet i forbindelse med sygdom i hendes familie. Det er altså et eftertænksomt nummer i sit tekstlige univers, hvor fortvivlelse og håb står som centrale tematikker. Dog er lydsiden ekstremt dansabelt og egner sig godt til en festlig aften, og derfor har nummeret fået en plads på vores UIMODSTÅELIGE-playliste.

Ellers tilføjet:
Ahead feat. Jaden Castro & Blacc El – “Stupid Love”
Augustine – “Sweet Love”
Beach Bunny – “Oxygen”
beige – “psycho ex”
Conan Gray – “Telepath”
GRETA – “Out of Mind”
GRO – “Rest In Words”
Iris Gold – “Lover of My Own”
Komorebi Garden – “The Ceiling”
Laura Druzy – “A Beautiful Thing”
Limez – “Wave”
Marcus.wav – “Igen”
Maximillian – “Mirror”
Modest – “Losing All The Time”
Nouveaux – “It takes two to tango”
Paria – “Wear Me Out”
Phlake – “Vendetta”
Pumps – “She’s Too Cool (For You)”
Rebecca Lou – “Twinflame”
Sequine – “Slip”
Snail Mail – “Madonna”
Wildhart – “U Got Me”

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com