fbpx

ALEA udgiver sit bud på en Bond-sang

Foto: Jonas Villadsen (Pressebillede)

ALEAs anden single “Forever” skaber et bredt lydlandskab, hvor hendes særegne stemme og en diskret Bond-guitar kan boltre sig.

Det er ikke lang tid siden, vi havde hende som Ugens Upcoming, og nu er ALEA parat med sin anden single nogensinde med titlen “Forever”. Nummeret rammer den følelse af melankoli og storslåethed, som vi kender den fra Bond-filmenes famøse introsange, hvor ALEAs unikke vokal akkompagneres af en knurrende cello, som nærmest danser om hendes stemme. Stemningen understøttes af de dybe toner fra en Bond-guitar, der hælder mere mod lyden fra de moderne tilføjelser til filmserien.

Bag navnet ALEA finder man sanger og sangskriver Lina Vadsholm, der i musikken fandt en måde at udtrykke sig. Selv fortæller hun om projektet:

– Det er en side af mig, der symboliserer en frihed og fungerer som et talerør for alt det, jeg har på hjerte. Alt dét der synes svært at få afløb for ellers. Jeg har før følt mig fanget og indespærret i mit liv, og det er helt sikkert noget, der har præget mig samt været et afsæt for mig til at opnå, det jeg er igang med nu.

Du kan lytte til “Forever” på Spotify her.

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com