fbpx

Alexander Grandjean og ALEA fortsætter samarbejdet på ny R&B-ørehænger

Foto: Alexander Grandjean // Luisa Zanetti (Pressebillede)

De to danske artister Alexander Grandjean og ALEA er ude med nyt samarbejde i form af singlen “I Like the Way You Fly”.

Efter at have udgivet flere singler sammen er Alexander Grandjean og ALEA nu igen klar til at vise, hvad de i fællesskab kan skabe. De to artister udgav i fredags singlen “I Like the Way You Fly”, der charmerer sig direkte ind i øregangene, hvor den derefter sidder fast. Den følsomme guitar, den drilske basgang og de to sangeres dragende vokaler gør nummeret til en vaskeægte R&B-banger, der i høj grad trækker på genrens tradition for det sensuelle og forførende.

“I Like the Way You Fly” er vores seneste smagsprøve på Alexander Grandjeans nye album Amor Fati, der udkommer den 3. december. Sangen handler om at møde en person, som man virkelig beundrer for den, de er. Selv fortæller Grandjean:

Jeg kan godt komme til at gå og ærgre mig over ting, som jeg ikke selv kan ændre på. Og nogle gange møder man en, der bare har den der frie energi, og som bare svæver afsted, uden at knytte sig til verden. Super befriende og inspirerende, selvom det måske er utopisk

Du kan lytte til nummeret på Spotify her.

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com