fbpx

Den melankolske indiepopper Enilora er ude med den fortryllende andensingle “Your Perfume”

Foto: William Prisloe (Pressebillede)

Norske Enilora følger op på sin stærke debutsingle med en følsom og velskåret popsang, der svæver mellem iskolde synths og organiske lydbilleder.

Bag kunstnernavnet Enilora står 23-årige Karoline Stensen fra Norge, som for nyligt udgav sin debutsingle “Confetti”. Den nu aalborgbaserede artist har i dag udgivet opfølgeren “Your Perfume”, der sætter ord på frustrationen over ikke at kunne give slip på en forlist kærlighedsrelation.

Gennem hendes scandipoppede take på et Lana Del Rey-inspireret lydunivers fortæller hun om en rejse til Australien, hvor hun mødte sin første store kærlighed, og den længselfulde nostalgi fremstår både personlig og genkendelig på samme tid. Stensen beskriver selv sangens kontrastfulde tematik således:

Jeg begyndte faktisk at skrive sangen en sommerdag, da jeg var på Blokhus Strand. Jeg havde lige købt en solcreme, som ironisk nok duftede som den parfume, jeg brugte dengang jeg boede i Australien. Kombinationen af stranden og denne duft vækkede en længsel i mig, og det er den bittersøde nostalgi, der ligger bag titlen ”Your Perfume”.

Der er ingen tvivl om, at Enilora har fat i noget helt rigtigt på hendes kun anden udgivelse nogensinde, og vi kan derfor heller ikke lægge skjul på vores begejstring over hendes solide popsangskrivning. Giv “Your Perfume” et lyt på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com