fbpx

Elektronisk soul-dronning Carmody indgår spændende samarbejde på ny single

Foto: Andrew Cotterill (Pressebillede)

Carmody udfolder sit særprægede lydunivers på sin nye single, hvor inspirationen strækker sig fra 70’er folk til moderne elektronisk popmusik.

Britiske Carmody er ude med singlen “Memory”, som er kommet til live i samarbejde med producerkollegaen Alfa Mist og saxofonist og sangerinde Laura Misch. Carmody er kaldt Sydlondons elektroniske soul-dronning, og den titel lever hun i den grad op til på sit nye singleudspil. “Memory” teaser for hendes kommende debutalbum Imperfect Constellations, der lander næste sommer. Singlen udkommer som en gruppe af sange, der har en fælles tematik, nemlig en søgen efter, hvordan vi husker.

Carmodys levende poesi kommer atter til sin ret på den nye single, som fusionerer den jazzede saxofon med elektroniske lydflader og en gennemsyrende beat-orienteret sangskrivning. Om samarbejdet med Alfa Mist og Laura Misch på “Memory” fortæller hun:

– Sangen blev skrevet med Alfa Mist, vi ville skabe en plade, der afsøgte konceptet “hukommelse”, og selvom pladen aldrig blev udgivet, kontaktede jeg ham for nylig og spurgte, om vi kunne bruge den her sang på mit album. Det er en sang, der handler om at bære dine minder og gøre dem til en del af din hverdag, på trods af de mennesker eller ting, som du mister på vejen. Laura Misch spiller en smuk saxofonsolo i omkvædet, hvilket virkelig bragte sangen til live.

Lyt til “Memory” på Spotify lige her.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com