FORPREMIERE: Noise rockkvartetten Writhe deler hæsblæsende single med tilhørende musikvideo

Foto: (PR)

Vi har premiere på den nye single “Beacon”, som teaser for det kommende debutalbum Awaiting a Tide, der udkommer til januar.

Den københavnske noise rockgruppe Writhe placerer sig i feltet mellem modstand, mørke og kærlighed, når de til januar udgiver deres debutalbum Awaiting a Tide. Albummet symboliserer en tilstand af frit fald og udforsker en grundfølelse af, at noget er på vej – tidevandet kommer.

Som teaser til det kommende album har vi fået lov at præsentere denne eksklusive premiere på singlen “Beacon”, der udkommer på alle streamingtjenester i morgen. Musikken er energisk med rå guitartoner og frontmand Nick Magnussons konfronterende og præcise vokal. “Beacon” kommer med en vred sangskrivning, larmende trommer og et insisterende udtryk, hvor Writhes unikke fortolkning af post-moderne rockmusik skinner tydeligt igennem produktionen.

Om singlen udtaler bandet selv:

“Beacon” handler om at afprøve grænser, lege med ilden, og ende med at komme på afveje. Det handler ikke én-til-én om afhængighed, men det er en del af tematikken. I processen med at afprøve grænser jagtes et udefinerbart pejlemærke, ”Beacon”, og en transcendering, som er imaginær. Jo længere du skubber grænsen, des mere bliver dine grænser udefinerede, og din karakter bliver diffus”.

Med singlen medfølger en musikvideo, hvor vi ser gruppens medlemmer i et industrielt kvarter, og du kan nærmest mærke den frustrerende stemning, som også høres i nummeret.

Du kan høre “Beacon” og se den tilhørende musikvideo lige her.

Tags:
,
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com