fbpx

Iris Gold hylder selvkærligheden i ny musikvideo

Foto: VOGUE (Pressebillede)

Den danske soul-dronning Iris Gold er ude med en charmerende musikvideo til singlen “Lover of My Own”.

Sidste fredag udgav danske Iris Gold den tilbagelænede single “Lover of My Own”, der er lavet i samarbejde med det legendariske Eurythmics-medlem Dave Stewart. Iris Gold er på alle måder en artist i international raketfart, og den nye single lever på alle måder op til hypen.

Nu er singleudspillet blevet flankeret af en tilhørende musikvideo, der er lige så ambitiøs, reflekterende og legesyg som musikken. Visuelt foregår videoen i et Bridgerton-lignende univers, og både attituden og kompromisløsheden er nemt at spore. Hun fortæller selv følgende om videoen:

Som en sort kvindelig sanger/rapper har jeg ofte fået besked på, at jeg skulle holde mig til et bestemt visuelt udtryk, hvilket er noget møg, for vi er så meget mere end det! Jeg ser så mange artister, der bliver sat i bås, men heldigvis også nogle fantastiske artister, som er frie og eksperimenterende. Jeg er en af dem.

Du kan tjekke musikvideoen ud på YouTube lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com