fbpx

Nordiske Hits // Uge 46

Foto: JOSVA // PR

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

JOSVA – “(Min) Medicin”

Vi starter ugens playliste ud med et stykke tilbagelænet hip hop fra aarhusianske JOSVA. “(Min) Medicin” er et nummer, der er perfekt til en grå dag som i dag, hvor beatet lægger en god bund, som kun understreges af JOSVAs afslappede levering af de fængende hooks. Sangens rolige fremdrift føles lidt som en panter, der langsomt sniger sig op på sit bytte, så sæt nummeret på, find solbrillerne frem og føl dig som en rapstjerne.

Kindsight – “Don’t You Grow Up”

Er man mere i humør til en opløftende energi, er Kindsight klar med lige det, man har brug for. “Don’t You Grow Up” tager os tilbage til 00’ernes indiepoprock, som man kender den fra diverse teenage-film. Man kan næsten se vores protagonist køre i skole på sit skateboard, mens guitaren spiller sit legesyge riff. “Don’t You Grow Up” er derudover også en smagsprøve på det københavnske bands kommende album, og dømmer man ud fra sangen, er der meget at se frem til.

Living Alma – “Fine by Me”

For at afrunde turen rundt i følelsesregistret, tager vi lige et smut forbi folkbandet Living Alma, der lige har udgivet sangen “Fine by Me”. Nummeret er bygget op omkring en fingerspillet guitar og en følsom vokal, der siden akkompagneres af en bas, trommer og strygere, hvilket giver det ellers ømme nummer en storslået dimension uden at miste sit nærvær. Den smukke sang føles som en blanding af Oh Land og Teitur, og det viser sig, at det absolut ikke er en dårlig kombi.

Ellers tilføjet:
AICK – “Only”
Agnes Hustler – “Through The Fire”
Cabin Fever – “Prime Time Vibe”
Cy – “God Damn”
Fadi – “Den Værste”
Fareway – “Centerstage”
Hand In Shadow – “One Mile North”
Jada – “Something To Say”
Jæger – “Jeg vil tilbake”
Kanaan – “Mirage”
Langva – “Call Me”
Melissa Inya – “All About You”
Movits! – “C’est La Vie”
MØ – “Goosebumps”
PLENTY – “Almost Like It’s Mine”
Poor Bambi – “Teddy Boy”
Rhys – “Cry over me”
Rigmor – “Plasticsolen”
Selina Gin – “Favourite Melody”
This Daze – “Skiptracing”
Tim Schou – “Ordinary”
Thomas Dybdahl & Amanda Tenfjord – “Promises”

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com