fbpx

SEEDY – DRÅBEN FESTIVAL

Foto: Adrian Pehrson (Pressebillede)
Venue: Copenhagen Distillery
Dato: Lørdag den 4. december 2021

Lørdag den 4. december åbnede den selvskabte hiphop-podcast Dråben produceret af Emil og Loui sammen med musikmagasinet Gaffa for første gang op for endagsfestivalen, “Dråben”. De havde samlet fire spændende og etablerede rappere fra Danmark og Sverige på scenen ved Copenhagen Distillery. Vi sendte to anmeldere afsted og oplevede en lang aften med intime og energiske koncerter, som alt i alt blev en stor og festlig succes.

[rwp_box id=”0″]

Aftens første kunstner var Seedy fra Sverige, som havde overtaget Josie Amandonnas plads, der desværre havde aflyst. En svær opgave at løfte, men efter længere opvarmning fra Dråbens egen DJ og Seedys DJ, var den svenske rapper klar til at give publikum en fest. Seedy trådte på scenen i en “skudsikker” vest, Cartier briller, durag og en stor glimtende kæde. På vesten stod der ‘Drilla’, hvilket beskrev Seedys lyd meget passende. Han rappede over tunge beats med kraftig 808 bass, hvori hans dybe vokal stemte overens med lyden og viben. Udover de benhårde drill sange, havde han medbragt nogle mere poppede sange fra hans katalog som “Chillka” og “Vacay”, hvor han fik det unge publikum til at danse og bevæge sig ihærdigt. Desværre blev det i disse sange tydeligt, at lyden drillede lidt og at hans vokal derfor ikke skar tydeligt nok igennem. Jeg snakkede kort med en af arrangørerne omkring dette, hvortil han svarede at der var sket en fejl, da mikrofonerne blev udleveret. Ærgerligt, men ikke noget publikum tog sig synderligt af. I løbet af koncerten blødte den store rapper op, da han fortalte hvor beæret han var for at spille i Danmark for første gang. Det skabte en bedre forbindelse til publikum og gav mere liv til koncerten. Han sluttede af med hans aktuelle single “Mhm” fra hans nye album NEW DRILLA IN TOWN, der med det klart UK-inspireret flow fik publikum til at hoppe som vilde. Som aftenens første og korteste koncert opfyldte Seedy rollen som opvarmning helt perfekt. Selvom størstedelen af publikummet ikke kendte til hans sange, fik han alligevel folk i et festligt mood. Desværre drillede lyden og det hele virkede mest som opvarmning i stedet for et act på lige fod med de andre kunstnere. Dog en kunstner der er værd at tjekke ud!

– Skrevet af Emil Gjedsig Høgh

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com