fbpx

Tinderbox annoncerer de første 14 navne til plakaten

Foto: MØ // Fryd Frydendahl (Pressebillede)

Tinderbox løber af stablen mellem den 23. og 25. juni i Odense. Den populære festival har netop offentliggjort de første 14 navne til plakaten, og man må sige, at arrangørerne lægger stærkt ud!

Der er ikke længe til, at festlighederne løber af stablen næste sommer i Tusindårsskoven, når Tinderbox endnu engang åbner dørene for nogle fantastiske dage i musikkens navn! Det første store, internationale navn, som festivalen løfter sløret for, er ingen mindre end det verdensomspændende rockband Muse. Med megahits som “Supermassive Black Hole” og “Uprising” og et rygte som et eminent liveband, bliver det uden tvivl en overvældende oplevelse at se de erfarne briter spille på næste års Tinderbox. Bliver vi på den internationale front, kan du også komme til et opleve det legendariske popband Imagine Dragons.

Vender vi derimod snuden mod de nationale artister, så har Tinderbox også offentliggjort flere store danske navne. Du kan blandt andet glæde dig til koncerter i selskab med indierock-kvartetten Kashmir og Danmarks ukronede popdronning . Også den fremadstormende artist Clara og P3 Guld-vinderen Drew Sycamore er at finde på programmet!

Alt i alt tegner programmet rigtig godt for næste års Tinderbox, og du kan se de øvrige offentliggjorte artister nedenfor:

Alex Vargas
Andreas Odbjerg
Cheff Records
Coco O.
George Ezra
Jonah Blacksmith
Thomas Helmig
Tessa

Billetsalgen starter på fredag den 19. november, og du skal nok skynde dig, hvis du skal nå at få en af de resterende billetter!

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com