Ugens Uimodståelige // Uge 45

Foto: Jada // Nikolaj Gyldenløve (Pressebillede)

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

Jada – “Something To Say”

For den danske popdronning Jada vil 2022 både byde på en natkoncert på Roskilde Festivals ikoniske Orange Scene samt et gigantshow i intet mindre end Royal Arena. I dag varmer hun op til det nye år med singleudgivelsen “Something To Say”, der skriver sig ind i et nyt og spændende kapitel, som hun har taget hul på i sin karriere. Vi havde tidligere på efteråret haft fornøjelsen af at opleve hendes internationale magtdemonstration på årets udgave af by:Larm-festivalen i Oslo, og meget tyder også på, at vi ikke får lov til at holde på Jada for os selv meget længere, men at vi nok er nødt til at forberede os på at skulle dele hende med resten af verden. “Something To Say” er et stærkt og sårbart poptrack, der handler om oplevevelsen af at bevæge sig følelsesmæssigt væk fra en person, man ellers gerne vil have tæt på sig. I aften fejrer Jada sin nye single med på bedste vis, når hun spiller sin første store arenakoncert i aarhusianske ACC, hvilket vidner om det ambitionsniveau og den grad af anerkendelse, som Jada ganske forståeligt og fuldtud fortjent har opbygget i løbet af sin kometkarriere.

MØ – “Brad Pitt”

Fra en dansk popsensation til en anden: er nemlig ude med hele to nye singler! Tilbage i juli udgav hun den eminente single “Kindness”, og nu følger hun endelig om med dobbeltudgivelsen af sangene “Brad Pitt” og “Goosebumps”, som netop har set dagens lys. Især førstnævnte, der tager udgangspunkt i hendes eget barndomscrush, er det perfekte soundtrack til din fredag, og vi har derfor tilføjet den danske verdensstjerne til vores liste over ugens mest uimodståelige nye singler.

Søn – “Black Friday”

Den danske artpop-kvintet Søn er kendte for at levere eksplosiv smadderpop med skarpe tekster, der altid har noget på hjertet. Dette er også tilfældet på deres nye single “Black Friday”, der på dystopisk vis fortæller, hvordan kapitalismen vil undergrave samfundet. Vi er vilde med både sangen og budskabet herinde på redaktionen, og så er vi desuden vildt glade for, at de fem gutter fra Søn endelig er ude med ny musik. Vi håber inderligt på, at der er et album på vej, for det ville kun gøre 2022 til et endnu mere spændende udgivelsesår.

Ellers tilføjet:
Alexander Grandjean & ALEA – “I Like the Way You Fly”
Beach House – “Once Twice Melody”
CHILI – “Deep Waters”
Holly Humberstone – “Friendly Fire”
IVER – “Bortfløjet”
J. Ludvig III – “DEAD”
JOSVA – “Forelsket”
Kalaset – “Riv I Mit Hår”
Lei Lowe – “Shot In The Dark”
lil cat – rockstars in la”
Marianna Winter – “BMM”
MØ – “Brad Pitt”
Nnorma – “Nnorma”
No Rome – “I Want U”
Ola Village – “Plastic Crown”
Pasha – “7 Weeks”
TERESE – “De Lyser Blå”
The Rumor Said Fire & eee gee – “Taler Tempoet”
UNG-SKAB – “Som Jeg Gør”
URO – “Sov Sødt”
Wordspray, Boef1 & Kuku Agami – “Chadwick”
Yumi Zouma – “Mona Lisa”

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com