fbpx

Første navne til SPOT Festival 2022 annonceret

Foto: Iris Gold // VOGUE (Pressebillede)

Den aarhusianske showcase-festival er allerede nu klar med fem fantastiske navne til programmet i 2022.

Der er rigtig mange grunde til at glæde sig til næste års festivalsæson, og nu er SPOT Festival klar med fem grunde mere. De første navne til næste års festligheder er nu offentliggjort, og i dagens festivalpakke finder man blandt andre Iris Gold, der gæster festivalen med sin patenterede “hippie hop”. Man må også sige, at der er fart over feltet for søsterduoen PRISMA, da vi tidligere i dag kunne berette, at de spiller til VEGAs Udvalgte 2022 og det nu offentliggøres, at de får lov at gentage succesen fra deres overvældende koncert på dette års SPOT Festival.

Derudover kan man til festivalen opleve Ericka Janes 90’er inspirerede pop-bangers, den norske pop-diva Hedda Mae og Agnes Hartwichs grunge-inspirerede altpop. Der er altså meget at se frem til, når SPOT Festival løber af stablen den 6.-7. maj 2022.

Du kan se en oversigt over dagens offentliggørelse nedenfor:
PRISMA
Iris Gold
Ericka Jane
Hedda Mae
Agnes Hartwich

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com