fbpx

IDLES udgiver ildevarslende musikvideo

Foto: Tom Ham (Pressebillede)

Det postpunkede rockband IDLES slipper dyster og fængslende musikvideo til nummeret “When the Lights Come On”.

“When the Lights Come On” er tredje nummer på IDLES‘ nyeste albumudgivelse CRAWLER, der udkom for knap en måned siden. Vores anmelder gav det eksperimenterende postpunk-band en flot anmeldelse med fire ud af fem mulige stjerner for en mørk, vrangsforestillende, støjende og ikke mindst alsidig plade.

Nu følger det britiske band op med en spritny musikvideo, der endnu engang understreger deres både pirrende og dystre univers. Den sort-hvide musikvideo til “When the Lights Come On” er en ildevarslende visuel fortælling, hvor George Garrett fra Bristol-bandet Heavy Lungs er hovedperson i en nærmest dystopisk verden af store huse og mennesketomme gader.

Næste år drager IDLES på en omfattende verdensturné, der er deres hidtil største, og noget tyder på, at de britiske post-punkere er på en ustoppelig rejse, som vi kun glæder os til at følge med i.

Du kan se musikvideoen til “When the Lights Come On” her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com