fbpx

Lyt til Anne Lærkes ærlige københavnerpop på “Det’ Så Let”

Foto: Julie Montauk (Pressebillede)

Anne Lærke er ude med ny single fra hendes finurlige københavnerpoppede univers.

Skrevet fra barselstilværelsen med sin nyfødte datter i armene er sangerinde og sangskriver Anne Lærke nu klar med sin charmerende popsingle “Det’ Så Let”, der handler om at være fuld og gå i seng med den forkerte. Med et glimt i øjet synger Anne Lærke om sine hverdagstanker fra et liv i København, der både er ekstremt relaterbart og catchy.

“Det’ Så Let” er første single fra Anne Lærkes kommende EP, som hun har skrevet i løbet hendes barsel – mellem ammesekvenser og ramasjang i TV’et. Hun inviterer ind i et stemningsfuldt og nærværende univers, hvor sjove tekster og gode melodier er i højsædet. EP’en består af en sangkollektion, der både berører emner om moderskab og kærlighed samtidig med at længslen mod det ukomplicerede, cigaretrygende og øldrikkende ungdomsliv får lov at fylde i sangskrivningen.

Lyt til “Det’ Så Let” på Spotify her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com