fbpx

Musik i Lejet er klar med de første fem navne

Foto: Mina Okabe// Karen Rosetzsky (Pressebillede)

Festivalen kan nu løfte sløret for de første fem bookinger til næste års festival – og der bliver absolut ikke sparet på danske stortalenter!

Den nordsjællandske festival Musik i Lejet spiller op til en glimrende festivalsoplevelse for næste års gæster, der skal nyde sommeren i selskab med det bedste musik fra både etablerede musikere og vækstlagskunstnere i strandkanten af Tisvildeleje.

De første navne, som festivalen inviterer med på programmet, er et par af de gode, gamle kendere fra den danske musikscene. Både det danske og særdeles folkekære rockband Gnags og publikumsfavoritterne Malk De Koijn er nemlig blandt de første offentliggjorte navne, hvilket uden tvivl er til stor begejstring for de heldige billetindehavere til næste års festival.

Hertil følger bookingen af popikonet Jada, der har taget den danske musikscene med storm, og som har vist sig som et vaskeægte divatalent på livescenen. De sidste to annonceringer repræsenterer det musikalske vækstlag og kommer i form af den fremadstormende søsterduo PRISMA, der har overrasket med deres rå gennemslagskraft, og den talentfulde dansk-japanske sangerinde Mina Okabe, som på samme måde har bevist sig som en artist med kæmpe stjernepotentiale.

Musik i Lejet løber af stablen mellem den 21. og 23. juli 2022 i Tisvildeleje, og festivalen har været udsolgt siden 2019, da alle landets festivaler som bekendt har været aflyst på grund af corona de sidste to år. Den nye annoncering viser til gengæld, at festivalen stiler efter et overvældende musikprogram, hvor der både er plads til nye talenter og store popkanoner.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com