fbpx

PREMIERE: FVN bringer varme til din juleaften med ny single og musikvideo

Foto: Emma Ishøy (Pressebillede)

I et dristigt træk udgiver stjerneskudsrapperen FVN sin nye single “New Hobby” med en sassy musikvideo til!

Normalt får man kun julegaver fra familie og venner, men i år kan man altså forvente at få julegaver fra et sted mere. Den hypede rapper FVN udgiver i dag sangen “New Hobby”, så hun kan fejre jul med hele Danmark. Man ville umiddelbart tro, at sangen i dagens anledning var en julesang, hvilket også ville passe ind i traditionen for rap med juletema i stil med Kurtis Blow eller Outkast, men “New Hobby” er faktisk en sejrsgang, der fejrer et år med fuld fart over feltet for FVN.

Beatet, som er produceret af SallySongs®, er så bouncy og energisk, at man ikke kan lade være med at føle sig som ‘the baddest bitch’, og rapperen har så meget attitude, at man burde udskifte juletræets stjerne med et klippe-klistret billede af FVN. “New Hobby” er et led i en række af singleudgivelser, der leder op til FVNs headlinerkoncert i Lille VEGA den 17. marts 2022, og selvom det måske er for sent at tilføje til ønskelisten, kan man stadig glæde sig gevaldigt. Men ikke nok med den nye single, får vi endnu en gave i form af en brandvarm musikvideo. I musikvideoen til “New Hobby” ser man en selvsikker FVN, der i eksotiske omgivelser i den grad får dig i et sassy moode, på en ellers kold 24. decemeber.

Hvis man synes dansen om juletræet bliver lidt for trippende og kedelig, kan man foreslå “New Hobby” som tilføjelse til familiens salmebog, så selv bedstemor kan synge med på omkvædets “Got a new hobby / It’s called cutting bitches off“. Eller hvis det alligevel bliver lidt for meget, kan man også bare lytte til sangen på Spotify, og se den brandvarme musikvideo her. Glædelig jul fra os og FVN!

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com