fbpx

Home Counties leverer 80’er-synths og punk på ny singleudgivelse

Foto: Tatiana Pozuelo (Pressebillede)

Det britiske art punk-band Home Counties, der har base i London, har netop udgivet anden single fra deres kommende EP In A Middle English Town. Singlen “Village Spirit” byder på lokal historiefortælling og fængende 80’er lyd.

Det britiske band Home Counties har siden dannelsen i 2020 udgivet EP’en Redevelopment og singlerne “Modern Yuppies” og “White Shirt / Clean Shirt”. Nu er de klar med anden single fra den kommende EP In A Middle English Town. Singlen “Village Spirit” bevæger sig indenfor samme tekstunivers som bandets tidligere udgivelser, hvor det engelske middelklasseliv er omdrejningspunktet, og hvor forestillingen om lokalt sammenhold og fællesskab spiddes.

På nummeret har Home Counties skruet helt op for en punket lyd og lækre 80’er-synths, der vækker mindelser om koryfæer som Talking Heads.

Du kan varme op til EP-udgivelsen den 11. februar ved at lytte til den både dansable og punkede single fra Home Counties på Spotify lige her.

Emma Clara Schou Rasmussen
emmaclararasmussen@bandsoftomorrow.com