fbpx

Marsh & Marigolds stikker af med debut-single

Foto: Niklas Emborg Gjersøe (Pressebillede)

Med masser af behagelige country og indie harmonier breder den nye duo Marsh & Marigolds sin musik ud over Danmark med deres debut-single “Heading Off”.

Den danske folk duo Marsh & Marigolds, bestående af artisterne Nathalia Flórez og Niklas Gjersøe, er netop ude med deres første single “Heading Off”. Singlen bliver båret af akustiske instrumenter såsom guitar, mandolin, pedal-steel, violin og cello, der har været igennem en ‘elektronisk farvning’, hvilket giver nummeret en indie vibe, og singlen har derfor en god blanding af genrerne folk og indie. Foruden den instrumentale baggrund indeholder singlen behagelige og kraftfulde vokale country/pop harmonier, som man ikke bliver træt af at lytte til. Om singlen fortæller sanger, sangskriver og musiker i duoen Marsh & Marigolds, Nathalia Flórez, følgende:

– “Heading Off” er en sang om at finde modet til at ændre sin adfærd og følge sine instinkter. Den indeholder flere forskellige følelser: Fra ensomheden og nostalgien ved at skille sig af med noget eller nogen, til lettelsen ved at føle at du endelig er på det rette spor.

Trods dette er bandets første single, er de ikke ukendte indenfor musikkens verden. Nathalia Flórez er allerede en etableret musiker under eget navn i Danmark og på Færøerne, og foruden sang spiller hun også på guitar og orgel. Duoens andet medlem, Niklas Gjersøe, har blandt andet arrangeret flere koncerter og workshops i New York, Rom og det meste af Danmark, samt opført både lyd og video kunstinstallationer. I bandet spiller han blandt andet på kontrabas, elektrisk bas, cello & andre elektroniske instrumenter, samtidig med at han er bandets primære producer. Med alt dette i bagagen ser det lovende ud for bandets fremtid, og det bliver spændende at høre hvilke sange der følger op på singlen “Heading Off”.

Lyt til deres single på Spotify her.

Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com