fbpx

Røde skyer spreder sig milevidt over landet

Foto: Asger Holde (Pressebillede)

Milevidt stopper op og reflekterer over tingene på deres nye single “Røde Skyer”, der er en forløber for deres kommende debutalbum som lander til april.

Det danske indie-rockband Milevidt er på vej ud med deres debutalbum Alle Steder og i den forbindelse er de klar med nogle koncerter plus en ny single. “Røde Skyer” er navnet på deres nyeste udgivelse og er en håndlavet indiesang, der egner sig perfekt til at køre langs stranden ved solnedgang. De flydende temaer og stemningen i guitaren giver fornemmelsen af en varm sommeraften, imens teksten reflekterer de melankolske tanker, som man kan få, når man kigger på skyerne. Bandet beskriver selv følelsen af at se på de røde skyer:

Få ting kan få én til at stoppe op, som når himmelen i sensommeren får sit rødlige skær. Det er tit der, at man tænker over en ting eller to og så skriver sangen sig selv. Selvom sangen tenderer mod noget pladderromantisk, er det måske allermest en bittersød fornemmelse, som vi forsøgte at indkapsle med sangen.

Om ikke så længe drager bandet ud og spiller et par koncerter, så man også kan få lov til at opleve dem live. Du kan finde dem på følgende spillesteder:

Odense, Posten: 10 februar 
Vejle, Værket: 12. februar 
Odense, Røde Himmel: 11. marts

Udfyld ventetiden med bandets nye single “Røde Skyer” lige her.

Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com