fbpx

døssing byder os varmt velkommen indenfor på deres mystiske hotel

Foto: Synkron Media (Pressebillede)

Snart kan du få en rundvisning på hele søskendetrioen døssings kommende album, men først skal du introduceres til en af de andre beboere på hotellet “monsieur mano.” Nummeret er tredje single som gruppen udgiver forud for deres debutalbum, der kommer senere på måneden.

Om lige knap en uge åbner dørene til hotel all inclusive som er navnet på søskendetrioen døssings fiktive hotel og debutalbum. Konceptalbummet tager dig med på en tur igennem det mystiske hotel og alle dets rum og gæster. En af disse gæster er franske “monsieur mano” som sidder på hotellets bar og introducerer sig selv. “monsieur mano” er den seneste single fra døssing og det sidste nummer de udgiver forud for udgivelsen af hele albummet. Karakteren “monsieur mano” bliver spillet af følsomme e, fra gruppen føl som der tidligere har vundet KarriereKanonen, og nummeret er det eneste på albummet der indeholder decideret lyrik, hvilken bliver udført på fransk i en drømmende spoken word.

Med på percussion findes Thit Helbo der sammen med Aske Døssing leverer et tight og velproduceret groove, som de to andre søskende i Døssing-flokken får lov til at lægge flydende basun og klaver henover. Dette skaber et tilbagelænet lydunivers som matcher Monsieur Manos sindstilstand og giver franskmanden plads til at reflektere.

Lyt til “monsieur mano” lige her

Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com