fbpx

Drøm dig væk til sommer i Los Angeles sammen med BENEE

Foto: Adam Bryce (Pressebillede)

BENEE udgiver første single i 2022 “Beach Boy”. Et feel-good nummer, spækket med sommerstemning, som den perfekte opvarmning til kommende EP.

Der sker mange nye ting i 2022 for sangerinden fra New Zealand, BENEE, der under corona-lockdown tog til Los Angeles for at indspille ny musik, og desuden finde ny kreativ inspiration i tiden, som hun selv beskriver som værende: den mærkeligste tid i vores liv. Turen til Los Angeles er nu resulteret i EP’en LYCHEE, som vil være at streame den 4. marts. Som forsmag på den kommende udgivelse, kan man nu lytte til den nyeste single “Beach Boy”, som er et luftigt og lækkert pop-nummer, hvor den tilbagelænede vokal i sammenspil med den drømmende guitar afspejler 60’ernes sommerstrande i Los Angeles. Et opløftende feel-good nummer, der egner sig godt til at starte en tidlig sommer i februar. BENEE beskriver det selv:

Det handler om at være glad, mens man er alene, mens man stadig søger efter kærlighed; kun spændingen i kærligheden, ikke smerten (…) Jeg synes, nummeret er perfekt til at cruise topløs ned af motorvejen med.

Det lover godt for den kommende EP, der desuden også indeholder det nye nummer “Doesen’t matter”, der allerede nu har indtjent høje streamingtal, både på sangen og musikvideoen. Den 22-årige sangerinde tager desuden på verdensturné, hvor du kan fange hende på dansk jord den 4. maj i Amager Bio. Mens du glæder dig til både koncert og ny EP med BENEE, kan du lytte til “Beach Boy” her.

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com