fbpx

Heartland annoncerer 12 navne til ny intim scene

Foto: Barbro // Gloria Berenice Moreno (Pressebillede)

Heartland Festival er endelig klar med nye navne, og har nu fuldt booket deres ny-navngivne scene Diorama.

Den sydfynske festival Heartland har i dette øjeblik annonceret 12 nye navne samt offentliggjort en ny intim scene, der kommer til at gå under navnet Diorama. Denne dobbeltannoncering er bestemt ikke uden bagtanke, da alle disse artister udgør scenens sætliste. På denne intime scene kan du komme til at opleve flere forskellige indie artister, såsom sanger og sangskriver Barbro, der virkelig har skudt frem siden de startede i 2021, School of X, der er vokset både nationalt og international samt Guldimund, som fokuserer på intimitet og intensitet. Derudover byder Diorama også på flere interessante popartister. Her kan du glæde dig til at høre både Brimheim, der indvier os i hendes enestående goth-miljø, Bbybites, som altid bidrager med fængende tekster og ikke er bange for at sige fra, sanger og sangskriveren Helena Gao, latin-pop musikeren IVAN$ITO og den elektroniske pop artist Julie Pavon. Hertil vil rock-trioen Baby In Vain, Hiphop-artisten FLAVA , DJen DJ NAH CARE og hyper-popartisten Debbie Sings også gæste scenen.

Det er derfor sikkert at sige, at Heartland Festival er det sidste man ønsker at gå glip af, hvis man er lige så vild med upcoming musik, som vi er i redaktionen på Bands of Tomorrow! Vi glæder os i hvert fald rigtig meget til at høre en masse god musik!

Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com