fbpx

Roskilde Festival annoncerer navne med ekstra fokus på vækstlagsscenen, og en helt særlig powerkvinde åbner Orange Scene

Foto: Vegard. S. Kristiansen (Pressebillede)

I lang tid har vi gået og ventet på flere navne til Roskilde Festivals 50 års jubilæum. I dag er de første navne til Rising og Countdownscenen annonceret – og Drew Sycamore får lov at åbne det store jubilæum til sommer.

På denne solrige tirsdag kunne det ikke passe bedre, at Roskilde Festival endelig gav lyd fra sig, med hele 19 navne som får lov til at spille på vækstlagsscenerne Rising og Countdown. Førhen har bands som The Minds of 99, MØ og Jada spillet på disse scener, og det er netop på de to scener at fremtidens måske næste store artister spiller. Roskilde Festival har altid været kendt for at sætte et stort fokus og give plads til upcoming kunsntere, og det varmer vores hjerte her på redaktionen. Derfor blev vi utrolig glade og stolte over at se navne som Brimheim, PRISMA, Reveal Party og BBYBITES som nogle af de 19 nye navne til plakaten,

Ikke nok med det, kunne Roskilde Festival endelig løfte sløret for, hvem der skal sætte sine dansesko allerførst på Orange Scene 2022, nemlig Drew Sycamore. Hun er om nogen en artist, der har haft raketfart i sin karriere med uendelige hits, nomineringer, og priser i løbet af det sidste års tid. Roskilde Festivals programchef, Anders Wahrén, udtaler om denne nyhed:

Havde det ikke været for de to aflyste festivaler, kunne man forestille sig, at Drew Sycamore havde taget et trin eller to på festivalen inden Orange Scene. Det er ikke nødvendigt nu, og det siger meget om hendes store musikalske styrke. Drew Sycamore er Danmarks nye popstjerne af international kaliber. På trods af de udfordringer, som nedlukningerne har skabt for især nye kunstnere, har hun kun udviklet sig enormt over de seneste par år.

Ellers tilføjede navne til Roskilde Festival 2022:

A36 (SE)
AFSKUM (DK)
AYSAY (DK)
BARBRO (DK)
BLIKFANG (DK)
COBRAH (SE)
DAYYANI (DK)
DEBBIE SINGS (DK)
DOPHA (DK)
IVAN$ITO (DK)
JJ PAULO (DK)
ODZ (SE)
RIGMOR (DK)
SHOOTER GANG (DK)
VOLA (DK)

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com