fbpx

Veiles hylder forelskelsens vanvid

Foto: Phie Beckett Stenbæk (pressebillede)

På aarhusianske veiles debutsingle “You & Me”, dykker sangerinden ned i det svære ved kærligheden og datinglivet ved hjælp af happy-go-lucky vibes.

Veiles, der går under det borgerlige navn Ester Møller Fogh, har brugt lang tid på at finpudse sin musik, så den blev klar til offentligheden. Sangerinden nåede nemlig finalen i 2021’s karrierekanonen og blev i DR koncertsalen hyldet med et stående bifald for sin levering af en fængslende koncert. Nu er hun klar til at dele sin musik med omverdenen og man kan i dag lytte til debutsinglen “You & Me”. Sangen tager udgangspunkt i sangerindens egen erfaring i kærlighedslivet, hvor dating til tider kan føles umuligt. Hun beskriver det selv:

Det sidste, jeg havde set til romantik, var, da min ekskæreste dumpede mig nogle år forinden. En corona lockdown og et par pinefulde tinder dates senere sad jeg så i Jylland hos mine forældre og pludselig kom ’You & Me’ bare til mig.

Selv siger hun, at sangen er blevet en reminder til hende selv om, at ægte kærlighed er at finde derude, også når man virkelig ikke tror på det. “You & Me” er et klassisk forelskelses-popnummer båret af en groovy akustisk guitar, et velfungerende catchy omkvæd og flotte korstemmer. Et nummer, der trækker lytteren med ind i forelskelsens vanvid, også selvom man måske ikke var forelsket i forvejen. Lyt til “You & Me” her.

Tags:
,
Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com